Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, start pregătirii pentru Liga Florilor
07.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 182

Echipa de handbal feminin CSM Slatina a reluat pregătirea pentru noul sezon competițional. Pentru a fi în cea mai bună formă, în programul handbalistelor coordonate de Bora au fost introduse antrenamente în aer liber, câteva turnee și meciuri amicale. Primul joc oficial al slătinencelor va fi restanța din Cupa României cu CSM București, de la jumătatea lunii august.


O nouă formulă de joc pentru CSM Slatina în noul sezon din Liga Florilor, un campionat în care vor fi angrenate 16 echipe. După o perioadă lungă, în care competițiile au fost întrerupte, zilele acestea fetele aflate sub comanda Victorinei Bora au reluat pregătirea fizică.
Până la debutul sezonului competițional din Liga Florilor 2020-2021, handbalistele slătinene vor susține câteva meciuri de verificare, a declarat Victorina Bora la emisiunea „Stadion” difuzată luni seara, pe Olt Tv.
La reunirea lotului au fost prezente și cele 3 handbaliste nou venite. Larisa Tămaș, Mirela Pașca și Andreea Ivan sunt achizițiile din această vară la CSM Slatina care vor ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul propus pentru acest sezon.

Primul meci oficial al fetelor coordonate de Victorina Bora va fi restanța din Cupa României cu CSM București, care se va desfășura la jumătatea lunii august. Prima etapă a campionatului să va desfășura pe 27 august, tot la București, împotriva Rapidului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020