Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sport în siguranță, la Clubul Nautic Slatina
26.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 364

Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt ” din Slatina dispune de o gamă variată de servicii, dar și de spații dotate modern, iar în această perioadă de pandemie, sănătatea este prioritară. În acest sens, fiecare centru este dotat cu dezinfectanți și este permanent igienizat pentru ca cei care le trec pragul să fie în siguranță.


Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt ” și-a redeschis porțile, dar cei care vin aici, fie pentru mișcare, înfrumusețare sau relaxare vor avea de respectat anumite reguli stricte.
Plimbare cu bicicletele, cu rolele, golf sau tenis de câmp sunt doar câteva sporturi pe care le puteți practica în aer liber, cu tarife accesibile. Tot în cadrul clubului există un centru de fitness, cu instructori profesioniști. Așa că cei care doresc să-și tonifice corpul sau să slăbească pot apela cu încredere la sfaturile specialiștilor de aici. Sala de sport a fost amenajată astfel încât persoanele să respecte distanțarea fizică, iar recent s-au achiziționat noi echipamente moderne de fitness.
La Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt ”, prețurile pentru toate serviciile oferite au rămas neschimbate și pot fi consultate pe site-ul clubnauticslatina.ro unde găsiți și programul de funcționare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE