Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbaliștii slătineni, pregătiri pentru baraj
25.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 279

Fotbaliștii olteni trag tare să-și îndeplinească obiectivul propus la începutul campionatului, acela de a evolua din sezonul următor în Liga a II-a. Ei au dat startul pregătirilor de săptămâna trecută, iar antrenamentele se desfășoară în cele mai sigure condiții. Pe 5 şi 9 august se vor disputa meciurile de la barajul de promovare în Liga a II-a, au anunțat oficialii din CSM Slatina.


După 90 de zile în care competițiile sportive au fost întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, fotbaliștii slătinenii au revenit pe terenul de fotbal. Și asta pentru că, CSM Slatina va susține la începutul lunii august jocurile contând pentru promovarea în eșalonul superior. Ieri, Federația Română de Fotbal a anunțat datele de disputare a barajului de promovare în Liga a II-a.
Pentru a fi în cea mai bună formă la meciurile de la baraj, elevii lui Mihai Ianovschi au reluat antrenamentele, dar cu respectarea unor reguli pentru evita îmbolnăvire de COVID-19.
În cele trei luni de pauză, fiecare fotbalist a fost monitorizat cu ajutorul unei aplicații care indică modul în care s-au antrenat. Și asta pentru că lupta pentru promovare va fi una acerbă. După primele antrenamente, Ianovschi s-a arătat mulțumit de condiția fizică a sportivilor.

Pregătirea sportivilor se desfășoară în cele mai sigure condiții, iar pentru acest lucru, conducerea clubului a luat toate măsurile de protecție.
Tot în cadrul ședinței de ieri, FRH a aprobat creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în meciurile din cadrul barajului pentru promovare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024