Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nu pot sta departe de fotbal
09.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1106

Dragostea pentru sportul rege este nelimitată pentru puștii de la Academia de Fotbal Răzvan Raț. Ei și-au improvizat în curte sau chiar în casă o mini sală de sport, unde exersează noi mișcări. Atât antrenorii, cât și elevii lor sunt dornici să se reîntoarcă pe gazon pentru a relua pregătirile.


Coronavirusul a lovit și lumea sportului.
Sunt câteva săptămâni bune de când micuții legitimați la Academia de Fotbal Răzvan Raț, ca și toți ceilalți sportivi mai mari sau mai mici sunt nevoiți să stea acasă pentru a se proteja. Însă, în sport ,pentru a excela, chiar și în perioadă de criză se muncește. Astfel, antrenorii academiei au stabilit pentru fiecare grupă de copii un program de antrenamente.
O parte dintre puști au arătat, în postările lor pe Facebook, momente inedite din pregătirea pe care o fac în această perioadă. Și-au improvizat un spațiu în care pot să se antreneze pentru a se menține în formă.
Pentru unii, parteneri de antrenament sunt animalele de companie. Din imagini se poate observa că și cățelul său este pasionat de sportul rege.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE