Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adina și Irina, tenis în sufragerie
07.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 742

Cu sălile de antrenamente închise, tenismenele de aur ale Slatinei stau acasă, dar nu stau degeaba. Ele continuă pregătirea pentru reluarea competițiilor. Adina Diaconu și Irina Ciobanu și-au improvizat săli de sport chiar acasă pentru ca la ora concursurilor să fie în cea mai bună formă.


Chiar dacă sunt nevoite să stea acasă, nu s-au oprit din antrenamente. Tenisul este mai mult decât un sport pentru ele, este o pasiune, iar talentul și munca le-a adus titluri onorabile. Vorbim despre sportivele legitimate la CSM Slatina, Adina Diaconu și Irina Ciobanu. Cele două tenismene pregătite de Petre Arnăutu ne-au arătat pe site-urile de socializare, cum reușesc să se mențină în formă, chiar la ele acasă. Au introdus în programul zilnic, antrenamente pe care e desfășoară în spațiile improvizate din locuințele lor. Totodată, le- au le-au transmis oamenilor mesaje emoționante, de încurajare.
Pe lângă antrenamentele zilnice, Irina nu a uitat de distracție. Ea a exersat mișcări mai puțin obișnuite pentru o jucătoare de tenis, însă și cu această ocazie a demonstrat că stă foarte bine la capitolul îndemânare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE