Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii de la LPS Slatina, în top
12.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1278

Luptătorii de la LPS Slatina au început anul competițional în forță. Două titluri de campion național și unul de vicecampion național sunt rezultatele pe care slătinenii și le-au adăugat în palmares la Finala Campionatului Național Școlar din Pitești.


Debutul anului competițional pentru luptătorii slătineni este unul promițător. În primul concurs de lupte greco-romane organizat de Ministerul Educației Naționale din acest an, elevii lui Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu s-au autodepășit, revenind acasă cu rezultate onorabile.
25 de cluburi și licee sportive din toată țara au participat la acest concurs desfășurat la Pitești. Performerii slătineni care au luat parte la eveniment sunt Victor Babii, Mihai Marinescu și Teodor Babii.
În urma rezultatelor obținute de sportivii slătinenii, Liceul cu Program Sportiv Slatina au urcat pe treapta a doua a podiumului în clasamentul pe cluburi. În acest sfârșit de săptămână, luptătorii ar fi trebuit să participe la Turneul de Calificare Under 15, însă Federația Română de lupte a amânat această competiție, din cauza pandemiei de coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020