Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Activitățile sportive, suspendate în județ
12.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 123

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina au luat măsuri de autoprotecție pentru prevenirea riscului de îmbolnăvire cu virusul COVID-19. Pentru o perioadă, au fost sistate toate antrenamentele și competițiile sportive.


Sute de copii slătineni doresc să facă performanță în cele opt secții ale Clubului Sportiv Municipal Slatina. De săptămâna aceasta, din cauza coronavirusului, oficialii clubului au luat măsuri pentru a evita orice situație de îmbolnăvire.
„Clubul Sportiv Municipal Slatina anunță sistarea temporară a activității la:

- Bazinul Didactic de Înot-Slatina pe perioada 11.03.2020-31.03.2020;
- Club Nautic și de Agrement „Plaja Olt” pe perioada 13.03.2020-31.03.2020;
- Toate secțiile sportive care activează în cadrul CSM Slatina sistează antrenamente și competiții sportive până la 31.03.2020.
Măsura întreruperii activității ar putea fi suspendată sau prelungită în funcție de evoluția situației la nivel general. În această după-amiază, Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor fotbalistice.
Pentru a preveni cazurile de îmbolnăvire în rândul sportivilor, angajații Clubului Sportiv Muncipal Slatina dezinfectează toate vestiarele și grupurile sanitare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020