Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, gazda Campionatului de Fotbal-Tenis
10.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 470

Prima etapă a Campionatul Național de Fotbal-Tenis s-a desfășurat la Slatina, zilele trecute. CSU Ploiești, echipa la care activează și slătineanul Sebastian Jecu, a reușit să încheie această etapă pe locul doi. Clasarea pe podium este obiectivul grupării din acest sezon.


Campionatul Național de Fotbal –Tenis 2020 a debutat în week-end, la Slatina. Echipe din toate colțurile țări, motivate și bine pregătite, vor lupta în acest sezon pentru titlul pus în joc.
Sala de Sport a Colegiului „Ion Minulescu” din Slatina a fost gazda primei etape a Campionatului de Fotbal-Tenis. O competiție care de-a lungul anilor i-a adus slătineanului Sebastian Jecu rezultate onorabile. Anul acesta, sportivul activează la CSU Ploiești, echipă din zona B a concursului.
După prima etapă a zonei B, Pro Activ Târgoviște este echipa câștigătoare. Pe locul doi s-a poziționat echipa la care activează slătineanul, CSU Ploiești. Etapa I din zona A din cadrul acestui campionat va avea loc în perioada 13-15 martie 2020, în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Nr.2 din Lupeni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020