Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, gazda Campionatului de Fotbal-Tenis
10.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1165

Prima etapă a Campionatul Național de Fotbal-Tenis s-a desfășurat la Slatina, zilele trecute. CSU Ploiești, echipa la care activează și slătineanul Sebastian Jecu, a reușit să încheie această etapă pe locul doi. Clasarea pe podium este obiectivul grupării din acest sezon.


Campionatul Național de Fotbal –Tenis 2020 a debutat în week-end, la Slatina. Echipe din toate colțurile țări, motivate și bine pregătite, vor lupta în acest sezon pentru titlul pus în joc.
Sala de Sport a Colegiului „Ion Minulescu” din Slatina a fost gazda primei etape a Campionatului de Fotbal-Tenis. O competiție care de-a lungul anilor i-a adus slătineanului Sebastian Jecu rezultate onorabile. Anul acesta, sportivul activează la CSU Ploiești, echipă din zona B a concursului.
După prima etapă a zonei B, Pro Activ Târgoviște este echipa câștigătoare. Pe locul doi s-a poziționat echipa la care activează slătineanul, CSU Ploiești. Etapa I din zona A din cadrul acestui campionat va avea loc în perioada 13-15 martie 2020, în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Nr.2 din Lupeni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020