Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se fac înscrieri pentru Slatina City Run
14.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 303

Primăria Slatina a dat startul înscrierilor pentru evenimentul sportiv care va avea loc în luna mai. Astfel, iubitorii de mișcare pot alege să concureze fie în cadrul crosului de 7 kilometri, fie la semimaraton.


„Crosul primăverii”, eveniment sportiv dedicat celor care vor să facă mișcare și să lege noi prietenii, devine de anul acesta, „Slatina City Run”. Competiția este programată în luna mai și va aduna la start atât sportivi amatori cât și pasionați de atletism. Cei interesați să participe se pot înscrie deja pe site-ul cronometrajonline.ro/concurs/slatina-city-run
„Dăm startul înscrierilor pentru competiția sportivă “Slatina City Run”! Deși păstrăm tradiția, noutatea evenimentului constă în faptul că spre deosebire de Crosul Primăverii, anul acesta competiția va fi împărțit în două categorii, respectiv Cross-7 km și Semimaraton-21 km.
Vă reamintim că evenimentul care va avea loc duminică – 17 mai cu startul din Parcul Tineretului se adresează tuturor amatorilor de mișcare și nu implică niciun fel de taxă de participare.
Traseul competiției va fi afișat în curând”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina
Primele două ediții ale Crosului Primăverii au fost un real succes. Sute de pasionați de mișcare, din Slatina dar și din alte orașe ale țării, au participat la evenimentul organizat de municipalitate. 

slatina city run inscrieri primaria slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020