Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptă în semifinala „Cupei satelor”
14.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 285

Șase formații de fotbal din mediul rural vor lupta, peste două săptămâni, în semifinala „Cupei satelor”, ediția a II-a. Cele mai bune două echipe de copii se vor duela în finala concursului organizat de Federația Română de Fotbal.


Pentru al doilea an consecutiv, în județul nostru se organizează „Cupa Satelor”, o competiție dedicată copiilor iubitori de fotbal. Descoperirea de tinere talente și promovarea acestui sport în rândul micuților din mediul rural sunt principalele obiective urmărite de organizatori. În Olt, competiția a debutat în luna octombrie și a adunat la start 24 de echipe de fotbaliști cu vârsta sub 13 ani.
La nivelul județului, peste doar două săptămâni, se vor disputa semifinalele competiției. Șase echipe au reușit să ajungă în această fază a concursului.
După disputarea acestor semifinale, cele mai bune două echipe vor lupta pentru titlul de campioană a județului la „Cupa satelor”. Finalista va reprezenta județul în faza regională a concursului. Anul trecut, Oltul a fost reprezentat de echipa din Dobrosloveni.
 

cupa satelor semifinala 2020 afir
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020