Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptă în semifinala „Cupei satelor”
14.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 117

Șase formații de fotbal din mediul rural vor lupta, peste două săptămâni, în semifinala „Cupei satelor”, ediția a II-a. Cele mai bune două echipe de copii se vor duela în finala concursului organizat de Federația Română de Fotbal.


Pentru al doilea an consecutiv, în județul nostru se organizează „Cupa Satelor”, o competiție dedicată copiilor iubitori de fotbal. Descoperirea de tinere talente și promovarea acestui sport în rândul micuților din mediul rural sunt principalele obiective urmărite de organizatori. În Olt, competiția a debutat în luna octombrie și a adunat la start 24 de echipe de fotbaliști cu vârsta sub 13 ani.
La nivelul județului, peste doar două săptămâni, se vor disputa semifinalele competiției. Șase echipe au reușit să ajungă în această fază a concursului.
După disputarea acestor semifinale, cele mai bune două echipe vor lupta pentru titlul de campioană a județului la „Cupa satelor”. Finalista va reprezenta județul în faza regională a concursului. Anul trecut, Oltul a fost reprezentat de echipa din Dobrosloveni.
 

cupa satelor semifinala 2020 afir
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020