Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Micul Hercule, pe drumul spre performanță
12.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2440

Giuliano Stroe, cunoscut ca Micul Hercule, este un adevărat campion. Recent, el a participat la prima ediție a Cupei Samurai Olt, o competiție la care au luat parte zeci de luptători de kickboxing. Deși nu a obținut premiul cel mare, tatăl său, cel care îi este și antrenor, este mândru de felul în care a luptat în ring, mai ales că a fost prima lui competiție.


De la un copil de cinci ani, care a devenit cunoscut în toată lumea prin antrenamentele extreme pe care le făcea, Giuliano Stroe, cunoscut ca Micul Hercule, vrea să devină sportiv de performanță. Acum, este un adolescent cu vise și planuri mărețe, dornic să cunoască succesul.
Are 16 ani și a început să participe la competiții din ce în ce mai importante. Recent, a luat parte la prima ediție a Cupei Samurai Olt, o competiție de kickboxing ce s-a desfășurat la Slatina. Antrenat de tatăl său, Giuliano Stroe a luptat dur în ring, pentru a-și învinge adversarul.
Giuliano practică boxul de câțiva ani, iar obiectivul său este să obțină victorii pe linie. Vrea să devină un sportiv cunoscut în întreaga lumea și are chiar și un model.
Tatăl lui Giuliano, Iulian Stroe, este mândru de fiul său. Îl susține, îl pregătește și îl însoțește la toate competițiile la care participă. Dacă până acum, „Micul Hercule“ a mers doar la concursuri naționale, la care a participat cu succes, acum el se pregătește și pentru competiții sportive internaționale.
Stroe și fratele său, Claudio, sunt antrenați încă de mici de tatăl lor, care a înființat și un club de box personal. ”Micul Hercule” a intrat în Cartea Recordurilor la vârsta de cinci ani, pentru exercițiile fizice extraordinare pe care a reușit să le facă. Atunci a devenit cunoscut în toată lumea, fiind invitat la numeroase emisiuni de televiziune.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020