Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bilete pentru meciul cu Dunărea Brăila
07.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 152

CSM Slatina va susține mâine, pe teren propriu, o nouă confruntare în Liga Națională de handbal feminin. Suporterii slătineni care doresc să le fie alături handbalistelor coordonate de Victorina Bora în meciul cu Dunărea Brăila își pot procura bilete chiar înainte de începerea jocului.


Astfel, sâmbătă, 8 februarie cu începere de la ora 9.30 în sala LPS Slatina va fi un reprezentant al clubului, care va pune în vânzare aceste tichete de acces. Prețul unui bilet este de 5 lei. Partida contând pentru etapa a 16-a din Liga Florilor se va disputa începând cu ora 11.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020