Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au încheiat turul cu victorie
13.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 143

Victorie imensă, obținută de handbalistele de la CSM Slatina în ultimul meci din acest tur al campionatului. La capătul celor 60 de minute de foc, elevele Victorinei Bora au câștigat partida cu Minaur Baia Mare cu scorul de 23 la 22. Astfel, CSM Slatina face un pas important pentru atingerea obiectivului propus: menținerea în Liga Florilor.


A fost o atmosferă incendiară, sâmbătă la Slatina, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv. A avut loc o nouă etapă din Liga Florilor, în care protagonistele CSM Slatina și Minaur Baia Mare au luptat pentru cele trei puncte puse în joc. Un duel de foc, cu reveniri spectaculoase din partea ambelor echipe, însă slătinencele au reușit să obțină victoria.
La capătul celor 60 de minute, băimărencele s-au arătat dezamăgite de evoluția lor din această etapă.
Astfel, CSM Slatina încheie turul din campionatul național de handbal feminin cu o victorie, totalizând 13 puncte. Pe 15 ianuarie, slătinencele vor susține în Cupa României, meciul cu gruparea din Călărași, urmând ca în primul meci din returul Ligii Naționale să întâlnească sportivele din Slobozia. Partida se va disputa pe 25 ianuarie, în sala de sport LPS Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE