Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un cros și un semimaraton la Slatina
09.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 367

După succesul înregistrat în ultimii doi ani de “Crosul Primăverii – Slatina 5k”, Primăria Slatina va organiza anul acesta un mare eveniment sportiv dedicat iubitorilor de mișcare. „Slatina City Run” are loc pe 17 mai și se desfășoară pe două secțiuni: un cros de 7 kilometri și un semimaraton, respectiv 21 kilometri. Startul de va da din Parcul Tineretului, iar autoritățile promit și mai multe premii pentru participanți.


Slatina e în mișcare pe 17 mai, când primăria organizează „Slatina City Run”, un eveniment care promovează mișcarea și buna dispoziție. Pentru început, autoritățile au decis să prelungească traseul crosului și să organizeze o probă în plus față de anii anteriori. În plus, se schimbă și locul în care se va desfășura evenimentul. Startul se dă din Parcul Tineretului.
Reprezentanții Primăriei Slatina se așteaptă ca numărul participanților să fie și mai mare, având în vedere faptul că sunt două probe de concurs. De asemenea, nu se percepe taxă de participare.
Primele două ediții ale Crosului Slatinei au fost un real succes. Sute de pasionați de mișcare, din Slatina dar și din alte orașe ale țării, au participat la evenimentul organizat de municipalitate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020