Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, la Campionatul Mondial de dans
08.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 174

Dansul sportiv are din ce în ce mai mulți adepți în județul Olt. Dacă unii aleg dansul doar pentru a-și petrece timpul într-un mod plăcut, alții se antrenează pentru marile competiții.


Claudia Oporanu este pasionată de dans de mic copil și a reușit să pună bazele unui club care an de an este frecventat de iubitorii de dansuri. Sunt stiluri diferite, care pot fi îmbrățișate atât de fete, cât și de băieți. Angrenați în competiții de înalt nivel, sportivii slătineni aduc rezultate remarcabile de fiecare dată. Spre exemplu, în anul 2019, Claudia împreună cu partenerul ei, Traian au urcat pe podiumul național.
În urma rezultatelor obținute la naționalele de dans, cei doi slătineni s-au calificat la Campionatul Mondial care va avea loc în februarie, competiție importantă la care vor lua parte cele mai bune echipe de dansatori din lume.
Chiar dacă această ramură sportivă nu este bine remunerată, dansul își dă o stare de bine și te ajută să întâlnești oameni noi, spune Claudia Oporanu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020