Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, învinsă la Buzău
08.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 105

Echipa de handbal CSM Slatina a continuat seria meciurilor din Liga Națională. Ieri, handbalistele slătinene au susținut în deplasare meciul împotriva formației Gloria Buzău.


Elevele Victorinei Bora nu au reușit să facă un joc bun, iar la capătul celor 60 de minute, tabela de marcaj a indicat scorul de 27 la 18. Sâmbătă urmează o nouă partidă de foc. În sala de sport LPS Slatina, de la ora 11, sportivele noastre vor primi vizita echipei Minaur Baia Mare. Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 9:30, în fața sălii de sport. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020