Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
I-au cântat lui Moș Crăciun
13.12.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 232

În preajma sărbătorilor, Primăria Slatina și-a deschis larg porțile pentru a primi grupurile de școlari și preșcolari venite să colinde instituția. Micuții au pregătit un moment artistic cu cântecele, iar la sfârșitul programului, toți colindătorii au fost răsplătiți de Moș Crăciun cu cadouri dulci.


Holul Primăriei Slatina a răsunat astăzi de glasurile copiilor din oraș, care au încântat cu colinde angajații instituției. A devenit o tradiție ca de sărbători micuții slătineni să se întâlnească cu Moș Crăciun și să primească din partea acestuia cadouri.
Copiii au fost extrem de bucuroși atât de întâlnirea cu Moș Crăciun, cât și de darurile primite din partea acestuia. Bătrânul cu barbă albă știe în fiecare an ce își doresc copiii să primească de la el. Înainte să savureze dulciurile, prichindeii au dat năvală în jurul Moșului, să-i spună ce își doresc ei să găsească sub brad.
Moș Crăciun iubește atât Slatina, cât și pe micuții școlari și preșcolari și, spune el, în fiecare an vine cu drag pentru a-i întâlni pe copiii cuminți și talentați.
Acțiunea de astăzi face parte din proiectul „Desaga lu’ Moș Crăciun”, organizat de Primăria Slatina, program dedicat copiilor preșcolari și școlari.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020