Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
I-au cântat lui Moș Crăciun
13.12.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 254

În preajma sărbătorilor, Primăria Slatina și-a deschis larg porțile pentru a primi grupurile de școlari și preșcolari venite să colinde instituția. Micuții au pregătit un moment artistic cu cântecele, iar la sfârșitul programului, toți colindătorii au fost răsplătiți de Moș Crăciun cu cadouri dulci.


Holul Primăriei Slatina a răsunat astăzi de glasurile copiilor din oraș, care au încântat cu colinde angajații instituției. A devenit o tradiție ca de sărbători micuții slătineni să se întâlnească cu Moș Crăciun și să primească din partea acestuia cadouri.
Copiii au fost extrem de bucuroși atât de întâlnirea cu Moș Crăciun, cât și de darurile primite din partea acestuia. Bătrânul cu barbă albă știe în fiecare an ce își doresc copiii să primească de la el. Înainte să savureze dulciurile, prichindeii au dat năvală în jurul Moșului, să-i spună ce își doresc ei să găsească sub brad.
Moș Crăciun iubește atât Slatina, cât și pe micuții școlari și preșcolari și, spune el, în fiecare an vine cu drag pentru a-i întâlni pe copiii cuminți și talentați.
Acțiunea de astăzi face parte din proiectul „Desaga lu’ Moș Crăciun”, organizat de Primăria Slatina, program dedicat copiilor preșcolari și școlari.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020