Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început „Cupa Slatinei la handbal”
13.12.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 146

În perioada 13-14 decembrie, sala de sport LPS Slatina va găzdui o nouă ediție a „Cupei Slatinei la handbal”. Competiția își propune organizarea unor meciuri de verificare, utile pentru sportivele care evoluează pe prima scenă a handbalului românesc.


Cea de-a doua ediție a „Cupei Slatinei la handbal” a debutat astăzi, cu duelurile dintre HC Zalău- SCM Craiova și CSM Slatina- CS Gloria Buzău. Echipa slătineană a încheiat la egalitate prima competiție a turneului, 27 la 27 cu echipa din Buzău.
CSM Slatina a condus de-a lungul întregii partide, fiind egalată în ultimele 5 secunde ale confruntării.
În această după-amiază au continuat meciurile dintre CS Gloria Buzău și SCM Craiova și CSM Slatina și HC Zalău. Mâine sunt programate ultimele dueluri ale competiției organizate de Clubul Sportiv Municipal Slatina, iar la final, va avea loc festivitatea de premiere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020