Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, 10 ani de performanță
12.12.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 518

Dublă aniversare la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Se împlinesc zece ani de când clubul slătinean funcționează ca structură în cadrul Primăriei Slatina, iar gala „Cel mai bun sportiv al anului” a ajuns la cea de-a doua ediție. Astfel, sportivii celor opt secții ale clubului care au obținut cele mai bune rezultate anul acesta, au fost premiați cu trofee și sume de bani.


A fost o zi specială la Clubul Sportiv Municipal Slatina. După un an competițional plin de muncă și bogat în competiții, cei mai buni sportivi ai secțiilor de judo, karate, tenis de masă, fotbal, handbal, lupte greco-romane, box și atletism au fost răsplătiți de conducerea clubului. Totodată, CSM Slatina a împlinit un deceniu de la înființare.
Pivotul echipei de handbal feminin, Lorena Ostase, atletul Andrei Neagoe, pugilista Gabriela Ene sau judoka Rareș Rotaru sunt doar trei dintre sportivii desemnați ca fiind cei mai buni.
Rezultate remarcabile s-au obținut și în celelalte ramuri sportive ale Clubului Sportiv Municipal Slatina. Sportivele antrenate de Victorina Bora evoluează și anul acesta pe prima scenă a handbalului românesc, iar la secția de fotbal câștigătoarea trofeului din acest an a fost desemnată echipa care activează în liga a treia.
Pe lângă pachetele aniversare și trofee, sportivii desemnați ca fiind cei mai buni au primit din partea conducerii sume de bani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020