Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au strălucit la mondialele de karate
11.12.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 224

Ultima competiție din acest an a adus sportivilor secției de karate tradițional de la CSM Slatina rezultate extraordinare. Două medalii de argint, trei medalii de bronz și un loc patru și-au adăugat în palmares elevii lui Alin Andrii la Campionatul Mondial de karate din Brazilia.


Cea mai importantă competiție din acest an a fost găzduită de Brazilia, în perioada 4-11 decembrie. Campionatul Mondial de Karate Tradițional, ediția 2019 a adunat la start sute de sportivi din peste 25 de țări. Din lotul tricolor care a reprezentat România la acest concurs important au făcut parte și karatiștii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Deși arbitrii au defavorizat evoluția românilor, aceștia au reușit să urce din nou pe podium.
Argint, bronz și un loc patru sunt rezultatele obținute de sportivii slătineni.
După muncă și răsplată. Mâine, conducerea Clubului Sportiv Municipal Slatina va premia cei mai buni sportivi ai secțiilor de atletism, karate, judo, handbal, fotbal, lupte greco-romane, tenis de masă și box.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020