Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina a obținut Cupa „1 Decembrie”
03.12.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 96

Sportivii practicanți de judo de la CSM Slatina obțin noi rezultate remarcabile. Grupa lui Cristi Ștefan a participat recent la o competiție găzduită de orașul Motru, iar prestația acestora a fost la înălțime. După acest concurs slătinenii și-au adăugat în palmares cel mai important trofeu al concursului: Cupa „1 Decembrie” la judo.


Judo este un sport îndrăgit de mulți slătineni, astfel că la secția din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina s-au înscris zeci de copii care doresc să facă performanță. Mihai Dorobanțu și Cristi Ștefan sunt cei doi antrenori pentru această ramură sportivă. Dacă în urmă cu puțin timp grupa lui Mihai a reușit să aducă Slatinei titluri de nivel internațional, recent și elevii lui Cristi Ștefan au marcat primele rezultate notabile.

La această competiție au participat 10 cluburi sportive din toată țara, iar CSM Slatina a înregistrat cele mai bune rezultate obținând marele trofeu al concursului de judo, Cupa „1 Decembrie”. În continuare, tinerii slătineni care doresc să învețe tainele acestui sport sunt așteptați să se înscrie, aceștia beneficiind de pregătire gratuită.
Secția de judo a Clubului Sportiv Municipal Slatina s-a înființat în primăvara acestui an, ca urmare a cererilor venite din partea slătinenilor interesați de această ramură sportivă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE