Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie cu Bascov
22.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 171

Echipa de fotbal CSM Slatina și-a adjudecat astăzi încă o victorie. Fotbaliștii lui Mihai Ianovschi au obținut cele trei puncte în jocul cu CS Unirea Bascov. După 90 de minute, pe un teren dificil din cauza ploii din aceste zile, slătinenii câștigă partida cu scorul de 2 la 0.


CSM Slatina a întâlnit în această după amiază, pe Stadionul 1 Mai, echipa aflată pe poziția a patra în clasamentul Ligii a III-a, seria a III-a, Unirea Bascov. După prima repriză, slătinenii au intrat la vestiare cu avantaj. Scorul la pauză a fost de 2 la 0. Actul secund al reprizei a fost lipsit de goluri, astfel că Slatina câștigă fără nicio emoție acest duel extrem de important.
Jucătorii lui Mihai Ianovschi au respectat în teren toate indicațiile de la antrenament și au reușit să se impună, chiar dacă suprafața de joc a fost afectată de ploaie.
Săptămâna viitoare, CSM Slatina va susține ultimul meci oficial din acest an. După acest duel, până la reînceperea campionatului, jucătorii au programate antrenamente atât pe plan local, cât și în deplasare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020