Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, după victorii la Baby Handbal
22.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 495

Încrezătoare, dar cu mari emoții. Astfel au plecat micuțele handbaliste legitimate la CSM Slatina la Campionatul Național de Baby Handbal de la Craiova. Prin organizarea acestor competiții, sportivelor le sunt dezvoltate spiritul de echipă și fairplay-ul, spune antrenoarea Cristina Cojocaru.


Începând de astăzi și până duminică, în Sala Polivalentă din Craiova se va desfășura o nouă etapă a Campionatului Național de Baby Handbal. Competiția organizată de Federația Română de Handbal se adresează sportivilor născuți în 2010 și mai mici, iar printre echipele participante se numără și handbalistele de la CSM Slatina. Aseară, lotul slătinean a făcut deplasarea în Bănie.

Este a doua participare a sportivelor slătinene la o astfel de competiție în acest an. Elevele Cristinei Cojocaru își doresc ca după fiecare meci să iasă de pe teren învingătoare.

În competiția din vară, handbalistele noastre au avut o prestație remarcabilă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020