Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pe podium la Cupa României
21.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 941

Noi rezultate strălucitoare obținute de sportivii legitimați la CS Oltenia Taekwondo din Slatina. Două medalii de aur, una de argint și patru de bronz este bilanțul luptătorilor slătineni la Cupa României din acest an.


Timp de trei zile, Sala Polivalentă din Iași a găzduit o importantă competiție de taekwondo, Cupa României, la care au participat peste o mie de sportivi din țară cât și din străinătate. Orașul nostru a fost reprezentat de luptătorii de la CS Oltenia Taekwondo, iar prestația lor a fost una excepțională.
Sophie Costea a concurat la categoria -51 de kilograme, iar Albert Ciușnel, aflat la prima participare la o competiție de nivel internațional, la categoria juniori, +78 kilograme. Slătinenii au disputat meciuri spectaculoase cu adversari redutabili, cu experiență.

Tot la această competiție, Andreea Mărunțelu a obținut medalia de argint, iar sportivii Maria Nistor, Albert Din, Alina Bălașa și Sidonia Stoean s-au întors acasă cu medalii de bronz. Anul competițional nu s-a încheiat pentru luptătorii legitimați la CS Oltenia Taekwondo din Slatina. Ei se pregătesc acum pentru un nou concurs, care va avea loc peste două săptămâni, de această dată în Bulgaria.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE