Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au înotat până la podium
11.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 598

Peste 100 de copii și-au demonstrat sâmbătă abilitățile de înotători, la bazinul didactic din Slatina. A fost cea de-a șasea ediție a Cupei Slatinei la înot, iar concurența a fost mai mare și mai strânsă ca niciodată, au spus organizatorii. Primăria a oferit premii generoase copiilor care au urcat pe podium.


În weekend a avut loc ce-a de șasea ediție a Cupei Slatinei la înot, organizată de Bazinul de Înot și Primăria municipiului Slatina. Zeci de copii care iubesc acest sport au participat la competiție, iar concurența a fost una strânsă. Mai mici sau mai mari, fiecare a luptat să câștige un loc pe podium.
Încurajați de familie de pe margine, concurenții, fete și băieți în aceeași cursă, au luptat în egală măsură. Au fost emoții, multă muncă și ambiție, au spus la final micuții participanți.
De la an la an, concurența devine tot mai strânsă, iar numărul participanților este în creștere, spun reprezentanții Bazinului de Înot Slatina.
Înotul se află printre sporturile cele mai căutate. Mulți părinți își duc copiii la bazin încă de la vârsta de 4 ani, pentru a se dezvolta frumos și sănătos.
Reprezentanții Primăriei municipiului Slatina spun că, pentru următoarele competiții, vor pregăti mai multe premii atractive pentru copii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020