Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A mai bifat o performanță
08.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 233

Încă un premiu pentru sportivul Vasile Ciobanu, un fost pompier care acum este membru al Grupului Slatina Running Team. El a câștigat locul 1 la categoria sa de vârstă, la crosul Băneasa Forest Run, desfășurat zilele trecute, în Capitală. Cu acest rezultat, Vasi, așa cum este cunoscut, încheie anul competițional pe podium.


„… Consider că este cazul să închei seria competițiilor pe acest an, așa cum am început anul cu Băneasa Forest Run… locul 17 general și 1 la categoria de vârstă 50+, din 802 participanți la această cursă!“, este mesajul postat pe o rețea de socializare de sportivul Vasile Ciobanu, un fost pompier care acum face parte din grupul de sportivi amatori Slatina Running Team și câștigă premiu după premiu, la fiecare cros la care participă. Zilele trecute a bifat și competiția din Capitală, crosul Băneasa Forest Run, organizat pe o distanță de 11 kilometri. Rezultatul obținut la categoria sa de vârstă, respectiv 50+, este cel mai bun.
Vasi, așa cum îi spun prietenii, e fost pompier și a început să facă sport la vârsta de 49 de ani, după pensionare. Timpul liber i-a oferit ocazia să se pregătească intens, iar rezultatele au început să apară imediat.
Sportivul slătinean spune că mișcarea este vitală la orice vârstă. Astfel, el îi încurajează pe toți să facă sport și să participe măcar la un cros, o dată în viață. Pentru că sportul înseamnă sănătate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE