Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltenii, campioni mondiali la karate
05.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 310

Karatiștii de la CSM Slatina și-au reconfirmat valoarea. Ștefan Ionică și Bogdan Păun și-au păstrat titlurile de campioni mondiali la proba de enbu și vicecampioni mondiali la kumite masculin seniori. Rezultate excepționale au obținut și ceilalți sportivi olteni. Acest palmares bogat a clasat țara noastră pe locul întâi pe națiuni.


Secția de karate tradițional de la Clubul Sportiv Municipal Slatina se poate mândri cu noi rezultate deosebite. Cei doi seniori, Ștefan Ionică și Bogdan Păun au participat recent, la Campionatul Mondial de karate din Germania, acolo unde s-au descurcat excepțional, întorcându-se cu noi medalii strălucitoare.
Timp de trei zile, peste 2.500 de sportivi din toată lumea s-au luptat pentru titlurile de campioni mondiali puse în joc la toate categoriile de vârste.
Oltul a fost reprezentat de karatiști de la mai multe cluburi. Cu rezultate deosebite s-au întors și sportivii antrenați de sensei Romeo Costică. Astfel, la cea de-a opta ediție a Campionatului Mondial din Germania, Bu-Do Karate Slatina a obținut trei medalii de aur, opt de argint și trei de bronz. Clubul Bushido Slatina și-a trecut în palmares, o medalie de aur, două de argint și trei de bronz. După acest concurs, România a ocupat locul întâi pe națiuni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024