Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii slătineni, în lotul național
04.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 221

Evoluții remarcabile pentru luptătorii de la LPS Slatina la Cupa României. O medalie de argint obținută de Babii Teodor și una de bronz adjudecată e Mihai Marinescu sunt rezultatele aduse Slatinei de la acest concurs. Cei doi sportivi sunt în această perioadă într-un cantonament de pregătire cu lotul național de lupte pentru cadeți.


Micuții luptători de la Liceul cu Program Sportiv Slatina și-au trecut în palmares noi rezultate. Sportivii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu au participat în perioada 1-3 noiembrie, la Cupa României la lupte pentru cadeți. A fost o competiție grea, cu o participare numeroasă și sportivi valoroși. Și de data acesta, sportivii slătineni au fost la înălțime.
Teodor Babii și Mihai Marinescu vor reprezenta atât orașul, cât și țara la competițiile internaționale. Slătinenii au fost selectați în lotul național de lupte.
Anul competițional se aproprie de final, pentru sportivii de la LPS. Ei vor mai avea de disputat doar două competiții, una la Slatina la sfârșitul lunii noiembrie, iar cealaltă în decembrie, la Câmpulung Muscel.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE