Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Victorie uriașă cu Rapid București
04.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 123

Victorie clară, extrem de importantă pentru echipa de handbal CSM Slatina, în week-end. Slătinencele au obținut cele trei puncte prețioase puse în jocul cu Rapid București, formație care luptă pentru evitarea retrogradării. Scorul final al partidei de foc a fost de 26 la 17.


Sala de sport LPS Slatina a găzduit week-end-ul acesta un meci incendiar, cu o miză mare. CSM Slatina și Rapid București au fost protagonistele acestei confruntări importante. Un meci în care cele două formații și-au dorit victoria, însă mai determinate și mai bine pregătite s-au dovedit a fi slătinencele care au încheiat partida la nouă goluri diferență.
A fost o partidă extrem de disputată, în care Slatina a fost la înălțime, spun reprezentanții Clubului din București.
În urma rezultatului obținut în acest week-end, CSM Slatina acumulează în total șapte puncte și urcă pe poziția a 11-a în clasamentul Ligii Florilor. Miercuri, în deplasare, slătinencele vor întâlni SCM Craiova, formație care totalizează nouă puncte în acest moment. Meciul se anunță unul dificil pentru slătinence.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020