Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor lupta la mondiale
08.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 134

În urma rezultatelor obținute la competițiile naționale, opt sportivi legitimați la Bu-Do Karate Slatina împreună cu antrenorul lor Romeo Costică s-au calificat la mondiale. Competiția se va desfășura în Germania și va aduna la start cei mai buni sportivi din lume.


Recent s-a încheiat cea de-a 28-a ediție a finalei Campionatului Național de karate Tradițional pentru copii de la Ploiești. La competiție au participat și micuții karatiști de la Bu-Do Karate Slatina, care au obținut noi rezultate. În urma prestației din acest sfârșit de săptămână, dar și după competiția dedicată sportivilor mai mari din luna septembrie, s-a definitivat lotul slătinean care va reprezenta clubul la Campionatul Mondial de karate din Germania.
Clasarea pe podium la această competiție nu ar fi o surpriză pentru antrenorul slătinean. Elevii săi s-au întors de fiecare dată cu locuri fruntașe.
Campionatul Mondial de Karate Tradițional va avea loc în perioada 01-03 noiembrie 2019.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020