Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor lupta la mondiale
08.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 96

În urma rezultatelor obținute la competițiile naționale, opt sportivi legitimați la Bu-Do Karate Slatina împreună cu antrenorul lor Romeo Costică s-au calificat la mondiale. Competiția se va desfășura în Germania și va aduna la start cei mai buni sportivi din lume.


Recent s-a încheiat cea de-a 28-a ediție a finalei Campionatului Național de karate Tradițional pentru copii de la Ploiești. La competiție au participat și micuții karatiști de la Bu-Do Karate Slatina, care au obținut noi rezultate. În urma prestației din acest sfârșit de săptămână, dar și după competiția dedicată sportivilor mai mari din luna septembrie, s-a definitivat lotul slătinean care va reprezenta clubul la Campionatul Mondial de karate din Germania.
Clasarea pe podium la această competiție nu ar fi o surpriză pentru antrenorul slătinean. Elevii săi s-au întors de fiecare dată cu locuri fruntașe.
Campionatul Mondial de Karate Tradițional va avea loc în perioada 01-03 noiembrie 2019.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

UPU Pediatrie la Slatina, de anul viitor

Spitalul Județean de Urgență Slatina va avea, în sfârșit, Unitate de Primiri Urgențe la Pediatrie. Demersurile pentru înființarea noului serviciu au început deja, iar acesta ar putea deveni funcțional la începutul anului viitor. Asaltați de solicitări, atât la camera de gardă, cât și pe secție, medicii pediatri, care solicită de mai mulți ani Urgențe la Pediatrie, spun că nu vor mai fi nevoiți să fugă dintr-o parte în alta. Totodată, copiii nu vor mai aștepta cu orele pentru a fi consultați, așa cum se întâmplă în prezent.
16 Oct 2019