Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, pe podiumul național la lupte
07.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

Tinerii luptători de la CSM Slatina au revenit de la Campionatul Național Under 23 cu noi rezultate de excepție. Un titlu național obținut de Andrei Savu, unul de vicecampion autohton prin Robert Negru și o medalie de bronz adjudecată de Florin Gheorghe. Este cel mai recent bilanț dobândit de sportivii lui Constantin Scuturiciu.


Capitala luptelor s-a mutat , pentru câteva zile, la Covasna, acolo unde, în perioada 4-6 octombrie au avut loc întrecerile Campionatului Național de lupte Under 23. Ca de fiecare dată, Clubul Sportiv Municipal Slatina s-a întors cu tolba plină de medalii.

Cei mai buni sportivi ai României au participat la acest concurs organizat de Federația Română de lupte. La final, în funcție de rezultatele obținute, organizatorii au stabilit și un clasament al cluburilor participante, iar Slatina s-a aflat pe podium.
Seriozitate, perseverență și multă muncă. Sunt cuvintele prin care antrenorul slătinean îi descrie pe elevii săi, care de fiecare dată, aduc orașului nostru rezultate notabile. Și de la următoarele competiții care vor avea loc în luna noiembrie, Constantin Scuturiciu are mare așteptări de la sportivii săi, mulți dintre ei făcând parte din lotul național de lupte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE