Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sportivele de aur ale României
10.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 87

Adina Diaconu și Irina Ciobanu urcă din nou pe podiumul european. Sportivele slătinene au făcut parte din echipa de fete care a reprezentat România la Campionatul European de tenis de masă din Franța. Tricolorele au reușit o performanță remarcabilă, păstrându-și titlul de campioane europene.


Naționala feminină de tenis de masă a României rămâne regina Europei, după ce a cucerit un nou titlu continental. Echipa formată din slătinencele Adina Diaconu și Irina Ciobanu, Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean a învins în finală formația din Portugalia cu scorul de 3 la 0. Este al doilea titlu european obținut la seniori de cele două slătinence legitimate la Clubul Sportiv Municipal Slatina.
Antrenorul Viorel Filimon a trait cu intensitate mare finală din Nantes, din Franța.
"Cred că e mai greu în afara mesei de joc. Acest 3-0 pare destul de clar, dar aţi văzut că meciurile au fost disputate. În continuare Europa are posibilitatea de a bate China, doar să credem. Ani de zile am jucat împotriva a 6-7 ţări care au naturalizat 2-3 jucătoare. Finalele jucate au fost cu Germania, cu Olanda, cu Polonia, cu Spania, cu Suedia, care au avut două jucătoare chinezoaice. Am pierdut cinci finale şi acum am câştigat de două ori la rând. Să nu credem că de acum nu putem fi înfrânţi. Prin mobilizare putem câştiga în faţa Chinei," a spus antrenorul federal Viorel Filimon după marea finală.
Europenele de tenis de masă pe echipe vor avea loc peste doi ani, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020