Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Au pierdut în fața campioanei
08.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 236

Handbalistele de la CSM Slatina nu au reușit să se ridice la nivelul campioanei SCM Râmnicu Vâlcea și au pierdut partida din acest week-end. 23 la 30 a fost scorul final al duelului găzduit de sala de sport a LPS Slatina. Pentru prima etapă de acasă, toți suporterii slătinenii au primit din partea conducerii clubului, eșarfe și tricouri cu însemnele echipei.


Atmosferă incendiară în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina. A fost prima etapă de acasă susținută de handbalistele de la CSM Slatina. Un meci dificil pentru slătinence, care au avut ca adversar campioana SCM Râmnicu Vâlcea. Jocul s-a încheiat în favoarea echipei oaspete. Pe tot parcursul meciului, suporterii slătineni au fost cel de-al 12-lea jucător al echipei.
În această competiție, cea mai bună marcatoare slătineană a fost Luciana Popescu.
În primul meci de pe teren propriu, suporterii slătineni au avut parte de o surpriză din partea conducerii clubului.
După acest duel, slătinencele vor susține două meciuri în deplasare. Miercuri 11 septembrie, elevele Victorieni Bora vor întâlni echipa HC Dunărea Brăila, iar sâmbătă, pe 14 septembrie, CSM Corona Brașov.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024