Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: CSM Slatina își menține poziția de lider
08.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 243

CSM Slatina a reușit să-și păstreze prima poziție din clasamentul Ligii a III-a, seria 3, după o nouă etapă din acest campionat organizat de Federația Română de Fotbal. Gruparea lui Mihai Ianovschi s-a impus, cu scorul de 1 la 0, în partida susținută pe Stadionul Municipal Slatina, în fața formației AFC Astra II.


CSM Slatina își continuă excelent parcursul din Liga a III-a și înregistrează încă o victorie. În cea de-a treia etapă, susținută pe teren propriu, slătinenii au avut ca adversari formația AFC Astra II. Oltenii au fost singurii care au marcat în această partidă în minutul 16, când căpitanul Vasile Gheorghe a transformat fără emoții o lovitură de la 11 metri. Astfel, CSM Slatina are înregistrate până la această dată trei victorii din trei meciuri jucate. Chiar dacă este un rezultat bun, antrenorul Mihai Ianovschi are așteptări și mai mari de la elevii săi.
În meciul cu Astra II, în tricoul slătinean a evoluat și sportivul Marian Vlada, ultimul fotbalist transferat la CSM Slatina.
În etapa următoare, CSM Slatina va evolua în deplasare, pe terenul celor de la CSM Alexandria. Meciul este programat vineri, 13 septembrie, de la ora 17. Cealaltă echipă ce reprezintă județul Olt la nivelul Ligii a III-a, Vedița Colonești, a pierdut cu scorul de 1 la 0, meciul de acasă cu CSM Alexandria.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024