Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina vrea victoria împotriva campioanei
05.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 131

Optimiste și cu bateriile încărcate. Așa abordează handbalistele de la CSM Slatina noul sezon competițional. Peste doar două zile, în cadrul etapei a II-a a Ligii Florilor, elevele Victorinei Bora vor susține primul meci de pe teren propriu, împotriva campioanei României, SCM Râmnicu Vâlcea. Toți iubitorii de handbal sunt așteptați la sala de sport a LPS, unde conducerea clubului slătinean le-a pregătit o surpriză.


În prima etapă de acasă, echipa de handbal CSM Slatina va întâlni o formație redutabilă, care anul trecut a obținut titlul de campioană a României, SCM Râmnicu Vâlcea. Va fi un meci dificil, dar slătinencele sunt încrezătoare în șansa lor.
Din acest sezon, în tricoul formației coordonate de Victorina Bora va evolua și Luciana Popescu, o handbalistă titrată, care și-a început cariera sportivă la Slatina.
Handbalistele slătinene au transmis suporterilor, prin intermediul potului de televiziune Olt Tv mesaje emoționante.
Partida dintre CSM Slatina și SCM Râmnicu Vâlcea se va disputa sâmbătă, în sala LPS Slatina, de la ora 11. Cei care doresc să-și procure bilete pentru acest duel sunt așteptați mâine, începând cu ora 10, la casieria CAO, de pe bulevardul A.I. Cuza.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE