Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Jandarmerița Simona Floricel, bronz național
27.08.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 135

Slătineanca Simona Floricel a reușit să urce din nou pe podiumul național. 2 minute și 56 de secunde este timpul obținut în proba de 800 de metri de sportiva legitimată la CSM Slatina la Campionatul Național de Atletism în aer liber, ediția 2019. În curând, Simona va participa la o altă competiție extrem de dificilă, în care va avea de parcurs un traseu spectaculos.


Mișcarea înseamnă sănătate. Pe acest principiu merge și jandarmerița Simona Floricel, care practică de câțiva ani buni atletismul. Odată cu acest hobby, Simona și-a impus faptul că poate mai mult și astfel s-a hotărât să participe la concursuri de specialitate.
Cu multă muncă și determinare, atleta și-a adăugat în palmares numeroase titluri. Cel mai recent a fost înregistrat la Campionatul Național de Masters în aer liber din perioada 24-25 august. Competiția găzduită de Stadionul „Iolanda Balaș” din București a adunat la start sportivi din întreaga țară.

Duminică, slătineanca va lua parte la o nouă ediție a competiție Maratonul Olteniei. Simona va avea de parcurs un traseu de 21 de kilometri, extrem de dificil, cu urcări și coborâri, dar de la care și-a propus să revină cu o nouă medalie. Anul trecut, atleta de la CSM Slatina a obținut medalie de bronz la acest maraton.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE