Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Echipați pentru competițiile din Liga a III-a
20.08.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 106

Primii suporteri slătineni ai echipei de fotbal CSM Slatina au intrat astăzi în posesia tricourilor acordate gratuit de Primăria municipiului Slatina. Sunt 2.000 de echipamente cu însemnele clubului pe care municipalitatea le oferă tuturor celor care doresc să devină al 12-lea jucător al grupării nou-promovate în Liga a III-a.


„Primăria susține performanța în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean” este campania lansată săptămâna trecută, prin care autoritățile vor să aducă în tribunele stadionului cât mai mulți suporteri pentru formația CSM Slatina. Începând de astăzi, cei care s-au înscris în proiect s-au prezentat la sediul clubului, de la Stadionul 1 Mai, de unde și-au ridicat tricoul inscripționat cu însemnele echipei de fotbal locale și ale Primăriei Slatina. Optimiști și bucuroși că echipa lor evoluează din acest an în Liga a III-a, suporterii au promis că le vor fi alături jucătorilor lui Mihai Ianovschi în acest an competițional.
Și cei mai mici vor veni la stadion să susțină gruparea slătineană.
Cei care doresc să primească un tricou, trebuie să știe că înscrierile continuă. Trebuie să trimită un mesaj privat ce va conține numele, număr de telefon, data nașterii și mărimea tricoului pe adresa de email sustinemfotbalulslatinean@primariaslatina.ro, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei municipiului Slatina sau să completeze un formular de înscriere la sediul Clubului Sportiv Municipal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019