Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Echipați pentru competițiile din Liga a III-a
20.08.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 127

Primii suporteri slătineni ai echipei de fotbal CSM Slatina au intrat astăzi în posesia tricourilor acordate gratuit de Primăria municipiului Slatina. Sunt 2.000 de echipamente cu însemnele clubului pe care municipalitatea le oferă tuturor celor care doresc să devină al 12-lea jucător al grupării nou-promovate în Liga a III-a.


„Primăria susține performanța în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean” este campania lansată săptămâna trecută, prin care autoritățile vor să aducă în tribunele stadionului cât mai mulți suporteri pentru formația CSM Slatina. Începând de astăzi, cei care s-au înscris în proiect s-au prezentat la sediul clubului, de la Stadionul 1 Mai, de unde și-au ridicat tricoul inscripționat cu însemnele echipei de fotbal locale și ale Primăriei Slatina. Optimiști și bucuroși că echipa lor evoluează din acest an în Liga a III-a, suporterii au promis că le vor fi alături jucătorilor lui Mihai Ianovschi în acest an competițional.
Și cei mai mici vor veni la stadion să susțină gruparea slătineană.
Cei care doresc să primească un tricou, trebuie să știe că înscrierile continuă. Trebuie să trimită un mesaj privat ce va conține numele, număr de telefon, data nașterii și mărimea tricoului pe adresa de email sustinemfotbalulslatinean@primariaslatina.ro, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei municipiului Slatina sau să completeze un formular de înscriere la sediul Clubului Sportiv Municipal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE