Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Înfrântă de Rapid București, în amical
29.07.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 149

Amicalul verii s-a încheiat cu o înfrângere pentru nou promovata în Liga a III-a, CSM Slatina. În cel de-al doilea meci de verificare, fotbaliștii slătineni au pierdut cu 1 la 3 în fața cunoscutei formații Rapid București, echipă ce evoluează în prezent eșalonul secund.


Cu aproximativ 200 de suporteri inimoși veniți pe stadionul 1 Mai pentru meciul cu CSM Slatina, Rapid București s-a văzut condusă încă din minutul 7, atunci când echipa coordonată de Mihai Ianovschi a marcat prin Alex Capătă. Doar 4 minute a durat bucuria slătinenilor, pentru că, în minutele 11 și 13, giuleștenii au reușit să întoarcă scorul în favoarea lor. Rezultatul final a fost stabilit de Rapid în ultimele minute ale meciului, printr-un gol înscris de Pănoiu, un jucător de numai 16 ani.
Acesta a fost al doilea test al verii pentru echipa CSM Slatina. În primul, fotbaliștii slătineni au obținut o victorie cu 2-0 în fața colegei de eșalon, Viitorul Dăești. Următorul meci este programat miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30, când vor evolua în primul tur al Cupei României, pe „1 Mai“, împotriva grupării Vedița Colonești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020