Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina: Abonamente pentru noul sezon
24.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 140

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina au stabilit data când suporterii echipei de handbal se pot prezenta pentru reînnoirea abonamentelor. Sunt puse la bătaie 100 de tichete valabile pentru toate meciurile susținute acasă de gruparea slătineană în noul sezonul competițional al Ligii Florilor. Cu doar 100 de lei, aveți locul asigurat în tribuna de la LPS Slatina.


Pentru al treilea an consecutiv Slatina are echipă care evoluează pe prima scenă a handbalului românesc. Victorina Bora este antrenoarea care a dus, dar a și menținut formația CSM Slatina în Liga Florilor. La sfârșitul lunii august, se va da startul sezonului 2019-2020 al Ligii Naționale de handbal feminin. Cei care doresc să le fie alături fetelor coordonate de Bora sunt așteptați să își procure abonamente.

Meciurile de pe teren propriu vor fi susținute în sala de sport LPS Slatina, iar prețurile, atât pentru abonamente cât și pentru bilete, au rămas neschimbate, spun cei din conducerea Clubului Sportiv Municipal Slatina.

În prima etapă de pe teren propriu, posesorii de bilete și abonamente vor avea parte de multe premii și numeroase surprize.  

abonamente handbal csm slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020