Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbaliști valoroși la CSM Slatina
23.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 250

„Am venit să formăm o echipă competitivă, în care rezultatele și performanța să primeze”, este declarația cunoscutului fotbalist Vasile Gheorghe, care a semnat recent cu CSM Slatina. Mijlocașul central s-a alăturat din acest sezon, formației nou-promovate în Liga a III-a. Un alt sportiv cu un palmares bogat, care va ajuta echipa slătineană să-și îndeplinească obiectivul este Dan Popescu.


Fotbaliști cu palmares vor evolua din acest sezon la echipa coordonată de Mihai Ianovschi, CSM Slatina. Nou-promovată în Liga a III-a, gruparea slătineană a perfectat în această perioadă, mai multe transferuri importante. Vasile Gheorghe și Dan Popescu sunt doi sportivi titrați care au semnat cu CSM Slatina.
Invitați la emisiunea „Stadion” de la Olt Tv, cei doi fotbaliști au vorbit despre proiectul din care fac parte acum, fiind plăcut impresionați de baza sportivă de la Slatina.
Recent, frații Luca și Toma Bodri, jucători născuți în 2000, au semnat cu echipa slătineană. Cei doi mijlocași au prezențe la nivelul eșalonului al treilea încă de la vârsta de 17 ani. Întreg lotul slătinean se află în această perioadă într-un stagiu centralizat desfășurat pe plan local. Jucătorii vor avea un program de pregătire cu două antrenamente pe zi, atât tehnico-tactice, cât și bazate pe acumulări.
 

fotbalisști dan popescu vasile gheorghe csm slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020