Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii CSM Slatina, pe podiumul național
22.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 103

Două medalii argint, una de bronz și două locuri cinci. Sunt rezultate recente obținute de luptătorii seniori legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina, la Campionatul Național Individual de la Reșița. Gruparea slătineană reușește astfel să urce pe locul trei în clasamentul celor mai bune cluburi de lupte din țară.


Competiție acerbă la ediția de anul acesta a Campionatului Național Individual de lupte dedicată seniorilor. Cei mai buni sportivi ai României au luat parte la această întrecere găzduită de orașul Reșița, în perioada 18-21 iulie. Slătinenii aflați sub coordonarea antrenorului Constantin Scuturiciu s-au remarcat și de această dată și au adus orașului nostru rezultate excepționale.

În urma rezultatelor obținute de luptătorii slătineni, CSM Slatina a fost pe poziția a treia a clasamentului celor mai bune cluburi de lupte din țară.

Luptătorii de la CSM Slatina nu vor avea nicio zi de vacanță. Ei se vor antrena în continuare pentru ca, la ora competițiilor incluse în calendarul Federației Române de Lupte, să fie în cea mai bună formă. 

lupte csm slatina campionat
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE