Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Box Artrom, aur la Cupa României
16.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 112

Alexandru Iliescu, sportivul legitimat la CS Artrom Slatina continuă să obțină rezultate foarte bune la concursurile la care participă. Recent, pugilistul antrenat de Dumitru Băduț și-a adjudecat locul întâi la Cupa României de Box pentru cadeți.


Ediția 2019 a Cupei României la box pentru cadeți s-a desfășurat în perioada 7-13 iulie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Competiția organizată de Federația Română de Box a adunat pe ringul de box cei mai buni sportivi autohtoni născuți între anii 2005-2006. Campionul României de anul acesta la categoria +90 de kilograme, slătineanul Alexandru Iliescu confirmă din nou și reușește să urce pe prima treaptă a podiumului.
Alexandru Iliescu este cooptat în lotul național de box care va reprezenta România la Campionatul European Școlar din luna august. Până atunci însă, va lua parte la ultima etapă de pregătire înaintea participării la această competiție.
Antrenorul slătinean Dumitru Băduț este delegat la Campionatul European Școlar, ce va avea loc în perioada 2-12 august, în Georgia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019