Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, formulă nouă pentru sezonul următor
10.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 148

Echipa de handbal CSM Slatina s-a reunit astăzi într-o nouă formulă. În cadrul unei conferințe de presă s-au prezentat noile achiziții, dar și obiectivul pe care gruparea slătineană și l-a propus pentru acest sezon competițional. În continuare, la cârma echipei se va afla antrenoarea Victorina Bora, care a dus formația pe prima scenă a handbalului românesc și a menținut-o aici 2 ani la rând.


Pentru al treilea an consecutiv, CSM Slatina va evolua pe prima scenă a handbalului românesc. Se dorește ca în ediția 2019-2020 a Ligii Florilor, jucătoarele slătinene să obțină rezultate mai bune, care vor duce la îndeplinirea obiectivului.
Va fi un campionat puternic, echilibrat, în care toate formațiile angrenate s-au întărit în vederea abordării noului sezon. Conducerea echipei slătinene a reușit până la această dată să perfecteze cinci transferuri.
Slătineanca Luciana Popescu, o jucătoare cu vastă experiență, s-a alăturat din acest an lotului coordonat de Victorina Bora.
În următoarea perioadă, handbalistele slătinene vor avea un program încărcat. Începând de mâine echipa va da startul pregătirii pentru noul sezon al Ligii Florilor. Astfel, în perioada 11-17 iulie, elevele Victorinei Bora vor avea cantonament la mare, urmând ca de pe 20 iulie, timp de cinci zile, să desfășoare stagiul de pregătire la munte. În programul de pregătire al slătinencelor sunt incluse și trei turnee în care sportivele vor susține mai multe meciuri de verificare pentru ca la începutul campionatului să fie în cea mai bună formă. Ediția 2019-2020 a Ligii Florilor va debuta pe 31 august.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019