Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, reunire pentru noul sezon
09.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 118

După o scurtă vacanță, CSM Slatina a dat startul pregătirilor pentru noul sezon competițional. La primul antrenament desfășurat sub comanda noului director tehnic, Mihai Ianovschi, au participat atât jucătorii vechi, cât și noii fotbaliști care s-au alăturat lotului slătinean.


Oltul are din acest sezon echipă care va evolua în Liga a III-a. CSM Slatina este formația care a reușit accederea în eșalonul superior. Ieri după-amiază, jucătorii grupării slătinene s-au reunit sub comanda staff-ului tehnic, coordonat de Mihai Ianovschi. El își dorește ca echipa de pe malul Oltului să ajungă în Liga a II-a.
Pentru noul sezon competițional, lotul slătinean a fost întărit cu jucători cu experiență, care vor ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul propus. Lotul va fi definitivat după efectuarea vizitei medicale.
În continuare, echipa de fotbal CSM Slatina va fi antrenată de Bobi Verdeș, alături de secunzii Mircea Voicu și Vasile Sin.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019