Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, reunire pentru noul sezon
09.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 139

După o scurtă vacanță, CSM Slatina a dat startul pregătirilor pentru noul sezon competițional. La primul antrenament desfășurat sub comanda noului director tehnic, Mihai Ianovschi, au participat atât jucătorii vechi, cât și noii fotbaliști care s-au alăturat lotului slătinean.


Oltul are din acest sezon echipă care va evolua în Liga a III-a. CSM Slatina este formația care a reușit accederea în eșalonul superior. Ieri după-amiază, jucătorii grupării slătinene s-au reunit sub comanda staff-ului tehnic, coordonat de Mihai Ianovschi. El își dorește ca echipa de pe malul Oltului să ajungă în Liga a II-a.
Pentru noul sezon competițional, lotul slătinean a fost întărit cu jucători cu experiență, care vor ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul propus. Lotul va fi definitivat după efectuarea vizitei medicale.
În continuare, echipa de fotbal CSM Slatina va fi antrenată de Bobi Verdeș, alături de secunzii Mircea Voicu și Vasile Sin.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019