Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au luptat în memoria lui Cristi Gălbenușe
09.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 91

O nouă gală de box organizată în memoria sportivului Cristi Gălbenușe s-a desfășurat cu succes, la Slatina. Sportivi din tot județul au participat la cea de-a V-a ediție a „Memorialului Cristian Gălbenușe”, competiția constituind un bun prilej pentru pugiliști pentru a-și testa nivelul de pregătire înaintea competițiilor oficiale.


Fostul sportiv Cristi Gălbenușe, ucis în urmă cu cinci ani într-un pub din Slatina a fost comemorat în cadrul galei de box care îi poartă numele. Un eveniment organizat la Slatina anual în luna iulie, atunci când sportivul Cristi a plecat dintre noi.
Pugiliști din tot județul au luptat în memoria lui Cristi Gălbenușe. Întâlnirea i-a ajutat să intre mai pregătiți în competițiile ce vor urma.
Au fost meciuri spectaculoase, în care toți și-au dorit să arate că sunt cei mai buni. Toate meciurile disputate au fost fără decizie.
La sfârșitul fiecărui meci demonstrativ toți participanții au primit din partea organizatorilor diplome, medalii și materiale sportive.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019