Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Simona Floricel, de două ori vicecampioană
24.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 340

Rezultate excepționale obținute de jandarmerița Simona Floricel la ediția de anul acesta a Campionatului Național de Atletism și Cros. Competiția sportivă organizată de Ministerul Afacerilor Interne i-a adus slătinencei două titluri de vicecampioană, la probele de 800 și 2.000 de metri.


Recent, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, au avut loc întrecerile sportive din cadrul finalei Campionatului de Atletism și Cros al M.A.I. Sute de pompieri, jandarmi și polițiști din toată țara au concurat în această competiție pentru a-și demonstra calitățile sportive și pentru a obține un loc pe podium. Printre participanți s-a aflat și jandarmerița Simona Floricel. 800 și 2.000 de metri au fost probele pentru care slătineanca s-a antrenat luni de zile, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Un rol extrem de important în pregătirea ei l-a avut antrenorul Daniel Bărbuți de la CSM Slatina.
Simona Floricel va continua să participe și la alte competiții de atletism organizate în țară.
Luna trecută, slătineanca a mai obținut locul doi la un concurs de alergare montană, desfășurat la Cozia, în care a alergat 21 de kilometri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE