Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Simona Floricel, de două ori vicecampioană
24.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 358

Rezultate excepționale obținute de jandarmerița Simona Floricel la ediția de anul acesta a Campionatului Național de Atletism și Cros. Competiția sportivă organizată de Ministerul Afacerilor Interne i-a adus slătinencei două titluri de vicecampioană, la probele de 800 și 2.000 de metri.


Recent, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, au avut loc întrecerile sportive din cadrul finalei Campionatului de Atletism și Cros al M.A.I. Sute de pompieri, jandarmi și polițiști din toată țara au concurat în această competiție pentru a-și demonstra calitățile sportive și pentru a obține un loc pe podium. Printre participanți s-a aflat și jandarmerița Simona Floricel. 800 și 2.000 de metri au fost probele pentru care slătineanca s-a antrenat luni de zile, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Un rol extrem de important în pregătirea ei l-a avut antrenorul Daniel Bărbuți de la CSM Slatina.
Simona Floricel va continua să participe și la alte competiții de atletism organizate în țară.
Luna trecută, slătineanca a mai obținut locul doi la un concurs de alergare montană, desfășurat la Cozia, în care a alergat 21 de kilometri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020