Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Argint și bronz la internaționalele de atletism
12.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 239

Rezultate excepționale obținute de sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina, la Campionatele Internaționale de Atletism ale României. În proba de 4x100 de metri, echipa slătineană a obținut medalia de argint, iar la individual, slătineanul Andrei Neagoe a obținut două medalii de bronz.


Cea mai importantă competiție sportivă organizată de Federația Română de Atletism a avut loc recent pe Cluj-Arena. A fost cea de-a 64 ediție a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României. Țara noastră a fost reprezentată de peste 250 de sportivi, elita atletismului românesc în acest moment, la care s-au alăturat și sportivi străini din 14 țări. Printre românii care s-au remarcat în această competiție s-au numărat și elevii lui Daniel Bărbuți.
Pentru sportivii slătineni urmează alte competiții importante. Andrei Neagoe va participa la Jocurile Olimpice Europene și la Campionatul Mondial Universitar. Cosmin Dincă va participa în curând la Campionatul Național de Tineret .

Întrecerile Campionatului Național de Atletism Under 23, ediția 2019 vor avea loc în perioada 14-15 iunie, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE