Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Ziua Olimpică”, a X-a ediție la Slatina
12.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 217

Slatina va găzdui, mâine, o nouă competiție sportivă. Va fi cea de-a X-a ediție a Crosului „Ziua Olimpică”. Iubitorii de mișcare, cu vârsta de peste 15 ani, sunt așteptați să ia parte la acest concurs organizat Academia Olimpică Română. Toți participanții vor primi din partea organizatorilor tricouri cu însemnele Comitetului Olimpic, iar învingătorii articole sportive.


Se împlinesc zece ani de la prima ediție organizată în Olt a Crosului „Ziua Olimpică”. Un eveniment sportiv dedicat tuturor celor care vor să facă mișcare, atleți sau amatori. Anul acesta, competiția va avea loc la Slatina, joi, pe 13 iunie. Doritorii sunt așteptați să se înscrie la concurs chiar în ziua crosului.
Participanții vor avea de parcurs aproximativ patru kilometri, iar startul crosului se va da la ora 18:00.
La sfârșitul competiției, alergătorii vor fi premiați pe categorii de vârste, atât la feminin cât și la masculin. De asemenea, se vor acorda premii individuale pentru cel mai vârstnic și cel mai tânăr concurent, precum și familiei cu cei mai mulți participanți. Evenimentul este organizat de Comitetul Olimpic Sportiv Român și Academia Olimpică, filiala Olt, DJTS Olt, Consiliul Județean Olt și Primăria Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE