Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Victorie uriașă pentru CSM Slatina
28.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 254

„Slatina este o echipă competitivă, iar prin victoria de astăzi cred că și-a asigurat cel puțin locul la baraj”. Este declarația antrenorului echipei Minaur Baia Mare, Costică Buceschi, după înfrângerea de la Slatina. La capătul celor 60 de minute regulamentare ale jocului, partida, contând în cea de-a XX-a a etapă a Campionatului Național de handbal feminin, s-a încheiat cu socrul de 25 la 24, echipa slătineană obținând o victorie uriașă.


Atmosferă incendiară oferită de suporterii slătinenii care au umplut sala până la refuz, aseară, în cadrul confruntării dintre CSM Slatina și CS Minaur Baia Mare, echipă aflată pe locul 7 al clasamentului Ligii Naționale. A fost un meci tensionat, în care elevele Victorinei Bora au reușit să se afle la conducere pe tot parcursul duelului. La pauză, tabela de marcaj a indicat scorul de 12 la 11. Revenite de la vestiare cu aceeași determinare, susținute de galerie, slătinencele au avut o prestație exemplară, iar la finalul timpului regulamentar, partida s-a încheiat cu victoria echipei gazde, scor 25 la 24.
Antrenorul Costică Buceschi a lăudat întreaga prestație a grupării din Slatina, de când evoluează pe prima scenă a handbalului românesc.
În această etapă, slătineanca Luciana Popescu a luptat împotriva echipei din orașul în care a deprins primele taine ale handbalului. Sportiva și-a exprimat dorința de a juca din nou pentru formația sa de suflet.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE