Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, duel în Cupa României
31.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 207

Echipa de fotbal CSM Slatina va susține mâine primul meci oficial din acest sezon competițional. Gruparea coordonată de antrenorul Bobi Verdeș va întâlni, în cadrul „Cupei României” formația din Vâlcea, Cozia Călimănești. Obiectivul pe care și l-a propus tehnicianul slătinean este accederea în fazele superioare ale acestei competiții.


 Noul lot al echipei CSM Slatina a susținut în această perioadă antrenamente severe înainte meciurilor oficiale. Gruparea slătineană, care în acest an va activa în Liga a IV-a, va susține mâine prima confruntare din acest sezon.
Cozia Călimănești este echipa adversară a slătinenilor în primul tur al Cupei României, o echipă pe care Verdeș o cunoaște foarte bine. Meciul se va disputa într-o singură manșă, care va fi eliminatorie.

După această partidă, CSM Slatina va susține mai multe meciuri de verificare, pentru ca la ora meciurilor din acest campionat să fie în cea mai bună formă.
Meciul dintre CSM și Cozia Călimănești se va disputa pe Stadionul 1 Mai din Slatina mâine, cu începere de la ora 17.30. Iubitorii sportului rege slătinean sunt așteptați pe stadion să-și susțină echipa favorită în acest duel important.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018